Jag vet inte om du som jag har gått omkring denna vecka med tankar och känslor. Funderat på drömmar och framtiden. Har varit på resande fot under två veckor med massa intryck och ljud, kom hem i söndags. Mina dagliga rutiner under ett par veckor har därför ruckats på till viss del – Även sånt som är roligt tar ju också energi.

Min utmattning ligger ju kvar och vill påminna sig ibland, plus min högkänslighet – Min kropp fungerar bäst i återfunna rutiner, då är vi i balans. Egentligen är det därför inte så konstigt att jag behöver lite återhämtning och vila.

MEN det har ändå varit något annat som har legat och skavt, så där lite mjukt petandes och pockandes i mitt hjärta – I torsdags eskalerade det och som en blixt från en klarblå himmel kom tårarna. Och som jag grät! Och så förlösande det var! Ljuuuuvligt!

Det som utlöste mitt tårflöde var ett fyra år gammalt minne, ett foto som plötsligt dök upp i min telefon. Det fanns vatten, det fanns en båt, det fanns en man. Det var soligt, levande, mjukt och härligt.

Ensam är inte stark – därför ringde jag till en vän, en av mina tidigare kurskamrater som Terapeutisk Healer. Tillsammans hade vi ett långt frigörande samtal full av insikter och skratt. Tack fina Anna för din tid och för alla förlösande skratt som höjde energin igen.

Just nu är vi också inne i energier av en fullmåne i Stenbocken, 3 juli 2023 – manifestering. Slutet på en tuff period är i antåg. Nu vill drömmar och visioner bli framplockade ur hjärtats trygga bo för att manifesteras fysiskt i ditt liv. Men, för att skapa något nytt måste något gammalt få släppa taget. Beslut måste tas. Vi måste våga släppa för att kunna förändra.

ÖVNING – Sätt dig och fundera på om du har några gamla drömmar som inte längre är sanna för dig. Utan som istället snurrar runt inom dig som en dammig LP skiva som du satt på repeat.

Säger din kropp JA – en känsla av lätt energi och som väcker lätta känslor inom dig. En känsla som kanske får hela din kropp att med lätthet le och bli alldeles sockerdrickspirrig. Fortsätt manifestera den drömmen.

Säger din kropp NEJ – en känsla av tung energi, ett motstånd som gärna vill värdera för eller emot, då är det egot som talar. Egot som inte vill ha en förändring utan trivs i det gamla trygga invanda. Dags att släppa den gammal drömmen för att välkomna in en ny. Kasta ut den dammiga LP skivan, ut genom fönstret och se hur den flyger ut till universum för att försvinna i tomma intet. Eller kanske ligger skivan i tusen bitar utanför ditt fönster, som sedan sjunker mjukt och kärleksfullt ner i moder jord.

Lyssna på din kropp den vill säga dig något.

Fortsättning följer, får mitt fyra år gamla minne min kropp att le och bli alldeles pirrig av sockerdricksbubblor… eller är det en dröm, en idé, en känsla som det är dags att släppa taget om.

All Kärlek, till dig från mig ❤️

//Anki