Om Anki

”Lyssna inåt och våga ta nya steg. Var tacksam för allt som finns
och fungerar i ditt liv.”

Min känsla är att allt har en mening i livet, som till exempel att just du har hittat hit till min sida. Vilket jag är fantastiskt glad över att du har gjort. Min önskan är att du här kommer känna Glädje, Hopp och Gemenskap. Men också att jag ska kunna hjälpa dig att känna skaparkraften som du själv bär inom dig. Att du har möjlighet att skapa det liv som du vill ha.

Vad kan jag göra för dig?

Personligt …

Det är aldrig försent – kan jag så kan du!

Jag fick en ganska tuff start i livet med missbrukande föräldrar. Hamnade som sexåring i en fosterfamilj och då startade några år av mobbning. Tillslut blev jag duktig på att trycka undan mina känslor och omedvetet anpassa mig till livets fyrkantiga ram – att vara som alla andra för att inte bli utanför.

Då jag som person är mjuk och har en stark intuition, har det alltid varit naturligt för mig att vägleda och stötta genom samtal och att finnas där med en axel att gråta ut mot. I min tidigare yrkesroll som barnskötare påminde jag de jag mötte, liten som stor att – Du är den viktigaste personen i ditt liv.

En dag hamnade jag i en utmattning och behövde själv påminna mig om att även jag är den viktigaste personen i mitt liv. I utmattningen kom jag fram till att jag levde ett liv jag inte ville leva.

Jag fick en dålig start i livet men i skrivande stund när jag har passerat 50 har jag hittat balansen och min mening i livet. Till den jag är, till den jag vill vara. Min sanning om hur jag vill leva. Så kom ihåg … det är aldrig försent – kan jag så kan du.