Om Anki

”Lyssna inåt och våga ta nya steg. Var tacksam för allt som finns
och fungerar i ditt liv.”

Hej, det är jag som är Anki. Född 1971 och bor i Skövde.

Min känsla är att allt har en mening i livet, som till exempel att just du har hittat hit till min sida. Vilket jag är fantastiskt glad över att du har gjort. Varm välkommen!

Jag är också övertygad om att det finns en immateriell värld. Att livet består av så mycket mer än det fysiska som vi kan se och ta på. Till exempel Kärlek – Personen kan vi ta på men känslan, energin har ett osynligt band… men den finns där, eller hur.

Min egen livsresa har gett mig både insikter och verktyg som gör att jag idag tycker väldigt mycket om mitt liv, bland toppar och dalar ser jag en mening. Jag vill bjuda in dig att känna och uppleva detsamma.

Personligt …

Det är aldrig försent – kan jag så kan du!

Jag fick en ganska tuff start i livet med missbrukande föräldrar. Hamnade som sexåring i en fosterfamilj, då startade några år av utanförskap och mobbning. Tillslut blev jag duktig på att trycka undan mina känslor och omedvetet anpassa mig till livets fyrkantiga ram – att vara som alla andra för att inte hamna utanför… och för att ibland inte heller behöva synas.

Då jag som person är mjuk och har en stark intuition, har det alltid fallit sig naturligt för mig att vägleda och stötta genom samtal. Att finnas där med en axel att gråta ut mot. I min tidigare yrkesroll i förskolans värld, men samtidigt också bland vänner och familj påminde jag de jag mötte, liten som stor att – Du är den viktigaste personen i ditt liv.

En dag hamnade jag i en utmattning och behövde själv påminna mig om att även jag är den viktigaste personen i mitt liv. I utmattningen kom jag fram till att jag levde ett liv jag inte ville leva.

Jag fick en dålig start i livet men i skrivande stund när jag har passerat 50 har jag hittat balansen och min mening i livet. Till den jag är, till den jag vill vara. Min sanning om hur jag vill leva.

Det är aldrig försent att välja en ny livsväg – kan jag så kan du.

MIN KRAFTPLATS där jag tankar energi är ute i skog och natur. Att få luta mig mot ett vackert träd, känna skogens doft genom mina näsborrar, höra fåglarna sjunga samtidigt som jag blickar ut över ett glimrande vatten, vid en sjö. Hela jag ler av att bara tänka den tanken.

Men, mitt hem är också min borg och min kraftplats. Därför ser jag till att jag omger mig med positiv energi som flödar fritt, tillsammans med kristaller och härligt doftande aromaoljor. Allt efter humör och önskade intentioner.

Jag är fantastisk glad att du har hittat hit, min intention är att inspirera dig till Kärlek, Glädje, Framtidstro. Men framför allt, inspirera dig till din inre Skaparkraft – Att du har möjlighet att skapa ditt liv som du vill leva.

Kram Anki