Hej finaste du

Några dagar innan en nymåne är det något energimässigt som sätter igång i kroppen hos oss alla, vissa känner mer och vissa känner mindre. Det kan komma som en känsla som ligger och bubblar och vill komma fram. En känsla av att livet just nu är en guppande puckelpist där man fullständigt har tappat kontrollen. Detta kan skapa oro och förvirring om man inte är medveten om att detta sker hos oss alla.

Att ha massa känslor innan en nymåne är därför helt normalt. Denna period (två – tre dagar innan nymånen) kallas för Svartmåne.

Jag tänker att något omedvetet, något vi inte kan sätta fingret på ligger och pyser inom oss, som dagarna innan nymånen kalibreras till en ny start längst vår livsväg. Den feminina energin tar hjälp av den maskulina energin för att skapa balans. Så inom så utom.

Dessutom har vi nu, 20 februari en Nymåne i fiskarnas tecken och fiskarna är ett vattentecken, och vattentecken handlar om känslor.

Ni som följer mig vet att jag håller på att göra en förändring i livet. Ibland känner jag mig som Bambi på hal is, dock känner jag mig ändå lugn då jag gör det som känns sant för mig. Men, i helgen fick jag ett mejl som ruskade om. Ett mycket argt mejl som handlade om mitt nya upplägg som började gälla från årsskiftet angående den kollektiva distanshealingen. Ett upplägg som inte på något sätt var okej för henne.

Under många, många år har jag sänt distanshealing gratis. Nu har jag ett nytt upplägg med healingkort, en lång kanaliserande text och för detta tar jag en liten summa. Det handlar om tid, det handlar om energi, om mitt egna värde.

Min tanke kring upplägget var att det ska finnas något för alla. Vill man inte vara med på kollektiva distanshealingen kan man välja att läsa den kanaliserande texten. Ord och meningar är också helande, det kan få en att reagera och tänka till. Medvetet eller omedvetet.

Som sagt, mejlet jag fick ruskade om mig så igår blev det därför en lång stund ute i naturen. Vid vattnet, långa djupa andetag i den värmande vårsolen. Typiskt att jag fick det arga mejlet nu under svartmånedagarna som om det inte var nog med känslor 😅

Vill du läsa texten inför morgondagens distanshealing (20/2-23) hittar du den HÄR. Vill du deltaga är du varmt välkommen. HÄR hittar du information om hur det går till. Kom ihåg, vi har alla friheten att göra våra egna val ❤️

Kram på dig, ta hand om dig och varandra. Sprid vänliga ord och Kärlek…

//Anki