Om jag skulle välja ut något specifikt som jag tar med mig ifrån min utmattning som knackade på dörren 2015, så skulle jag välja insikten av att, Ibland behöver jag släppa taget om det gamla för att något nytt ska få ta plats. Mönster behöver brytas, några relationer behöver avslutas, men också vikten av att på djupet lyssna mer inåt än utåt – Vad är MIN SANNING?

Oavsett vilka kroppar vi föds in i så har vi alla faktiskt fått en fantastisk kropp som finns och fungerar för oss. En kropp som väldigt gärna vill ha en dialog med oss, om vi själva vill lyssna. När jag skriver de orden skrattar jag till. Jag minns när jag i början av min utmattning träffade min kiropraktor och han sa – Anki, det känns som om du har två olika kroppar i en.

Hela min vänstra sida, min feminina intuitiva sida hade konstant värk, var hård och spänd. Min högra sida, min maskulina och agerande sida var mjuk och nästan överrörlig, med undantag av min högra arm som inte följde med i stegen. Den hängde bara där. I mitten, längst ryggraden knastrade och hoppade det till ibland. Jag hade verkligen ingen balans i min kropp. Jag levde ett liv jag inte ville leva. Idag, 8 år senare har jag en helt annan kropp. En mer balanserad med blomstrande framtidstro.

Lita på alla dina känslor, de vill säga dig något

FINA UNDERBARA DU, om du står och stampar och känner att det finns något som gnager inom dig – Lita på alla dina känslor, de vill säga dig något. Stå för det du både tänker och tycker för på så sätt skapar du en rörelse framåt. Möt eventuella motstånd som kan komma när du gör denna förändring med Kärlek och Respekt. Värdera inte, döm inte utan mins att genom dina tidigare erfarenheter har du nu utvecklats till att VARA SANN mot dig själv och mot världen. Andras bild av hur de tycker att du ska vara, leva, tycka och känna, de behöver du inte längre bära.

DU ÄR VIKTIG OCH ÄLSKAD, EXAKT SOM DU ÄR – Lita på kroppen, lita på hjärtat och ta för dig av livet vackraste du.

EN GÅNG I MÅNADEN skickar jag kollektiv distanshealing med fokus på ett tema, ett kort som jag dragit ur Lee Segers Healingkort. Denna gång, måndag 20 februari är temat att VARA SANN. Känner du att orden i bloggtexten landade väl inom dig, att du kanske också behöver en skjuts av energihjälp av att stå i din sanning? HÄR kan du läsa om hur det går till och hur du anmäler dig. 

Kram Anki