Att visualisera har så länge jag kan minnas varit mitt sätt att leva, ett sätt att skapa det liv jag vill leva. Genom detta tar jag därför också ett större ansvar över mitt liv. Hur vill jag känna? Vilka tankar vill jag tänka? Hur vill jag leva – så inom så utom.

Ofta hör jag mig själv säga att tankens kraft är stark, att attraktionslagen faktiskt har visat sig fungera gång efter gång. Och vet du, nu har något stort hänt i mitt liv som jag länge önskat in. Universum har knackat på min dörr för att leverera en guldnyckel i min hand. Wiihooo! Jag ska flytta!

SOOOOM jag har visualiserat och önskat in tystnad i min boendesituation. Och så fort det gick på slutet! Från en vecka till en annan sa jag upp min lägenhet för att skriva på ett nytt hyreskontrakt. Så här i efterhand kan jag se den röda tråden, hur livets pusselbitar lagts på plats som faktiskt ledde mig fram till detta ”målsnöre” i livet. Ibland tar det tid för att det behöver ta tid…

Lite som rubriken i senaste blogginlägget om – Livets kringelikrokvägar.

Jag har längtat efter att bo på landet men det är tystnaden som har legat i fokus i mitt visualiserande. Som den kreativa kvinna jag är, tystnaden väcker min skaparkraft då jag känner tydligare vilken väg som är min rätta väg att gå. Närheten till naturområdet som jag har idag kommer jag tacksamt ändå fortfarande att ha kvar.

Sen allt blev klart har jag gått som på rosa fluffiga moln och jag kan bara inte sluta le… eller planera… eller rensa i röran… eller möblera i mina tankar… Vart ska blommorna stå? Hur ska jag placera mina kristaller… ska jag ha aromabrännare i båda två rummen… och i hallen… eller bara i ett rum… Ja ni hör ju 🙈

Jag har en längtan som i det närmaste skriker inom mig om att redan vara där framme vid målsnöret. Längtan att få sätta min nyckel i mitt nya lås i min nya dörr, till tystnaden, till ny energi, skaparkraften… Därför, i allt detta rosa fluffmolniga är det oerhört viktigt att påminna mig själv om att ta en dag i taget också, att inte glömma bort att vara i närvaro i Nuet.

Det är lätt att glömma att även det som är roligt tar energi. Jag har känt att jag varit några dagar mer i tanken än i känslan (eller i en konstant snabbhiss mellan båda våningarna, mellan tanke och känsla), vilket har skapat stress i alla ”måsten”. Utmattningssymtomen har försiktigt knackat på men den här gången lyssnar jag och prioriterar mina JA och NEJ.

Livet handlar ju om balans. Så inom så utom.

Några avslutande tankar om NYMÅNEN I JUNGFRUNS TECKEN fredagen den15 september – Efter en lång tid med livets upp och ner och kringelikrokvägar, kan vi äntligen känna att ankaret lyfts upp i båten. Vi står vid rodret och rör oss framåt igen.

Det fina med denna nymåne är också att den infaller en vecka före Höstdagjämningen där det innebär en frekvenshöjning för oss alla. Så förbered dig och ta extra hand om dig nu. Gör något som både din kropp och själ njuter utav för att hitta harmoni. Meditera, gå i skogen, dansa loss eller lyssna på musik som väcker en positiv känsla inom dig. Hitta harmonin så att du lättare kan lyssna på vad din kropp vill säga till dig. Så inom, så utom.

Landade mina ord väl hos dig? Dela gärna så fler kan få ta del av mina tankar.

All lycka och Kärlek till dig ❤️

//Anki