I natt drömde jag att jag var på resande fot med en grupp vänner. Vi var alla kvinnor och vissa kände jag bättre än andra. Plötsligt en dag upptäckte jag att de samlats vid ett vägskäl, i en sluten ring och viskade livligt. Jag var inte medbjuden och kände mig förvirrad över detta – Varför blev jag utesluten? Fick en känsla av att det var lite hemligt det som de viskades om, så jag smög försiktigt med lätta steg närmare och hörde då att det viskades om mig. Om vad, det vet jag inte men jag hörde mitt namn nämnas ett flertal gånger. Jag backade några steg och såg då att mina vänner hade förändrats. Jag såg inte ansiktena, de var ”blurrade”, men jag såg att alla hade exakt lika långa vita klänningar med guldstänk i.

Då vaknade jag.

Som terapeutisk healer förstår jag att det handlar om den feminina sidan av mig själv. Kvinnorna representerar en del av mig som vidare kan väcka frågan – Lever jag i sanning i mig själv? Vad är det jag inte ser eller känner? Vägskälet representerar det fysiska vägskälet där jag faktiskt står idag. Vägskyltarna är inte helt och hållet kalibrerade än… mina vägledare i vita klänningar med guldstänk i, diskuterar vilken väg som är bäst för mig att gå, i en trygg och stabil hållbar cirkel.

Vacker och hoppfull tanke, eller hur.

Men samtidigt handlar det också om rester från ett samtal med en vän som jag hade tidigare under veckan, just då specifikt om kvinnor – hur vi beter oss mot varandra.

Några bufflar på utan att ta hänsyn till andra. Blir sur och syrlig när de inte får som de vill. Vissa vrider ut och in på sig själva, på grund av dålig självkänsla eller en genuin godhet och ömhet mot andra. För att tillslut falla ihop som en urvriden trasa för att man inte har tagit hand om sig själv och sin energi. Och så har vi vissa som inte lyfter ett finger för någon annan, om de inte själva går i vinst.

Visst har vi väl alla någon gång träffat på dessa personer.

Vi diskuterade också om våran personliga upplevelse och känsla om de som ”lyckats i livet” i sin karriär, de som skapat sig ett namn… och de som ännu klättrar på stegen för att nå sina mål. Att ha mod att våga följa sitt hjärtas väg. Om sårbarhet, utanförskap, ensamhet, gemenskap, villkorslös kärlek och samhörighet. Likheter och olikheter.

Vem ser du… och vem väljer du att lyfta?

Allt är energi. Det vi säger, tänker, agerar och hur vi väljer att leva våra liv. Vilken energi väljer du att fylla din dag, dina tankar och ditt liv med?

All lycka och Kärlek till dig ❤️

//Anki

Vill du få mina inlägg direkt till din inkorg? Anmäl dig då HÄR.