Jag har nu haft ett par veckor semester och under den tiden fyllde min lillasyster 50 år. Hon hade bjudit in familj och vänner till vår barndomsby Jormvattnet i Jämtland, så det blev en resa på 180 mil t.o.r. för mig. Dock tycker jag om att köra bil idag och har vänner längst vägen att pausa hos, så resan gick fantastiskt bra.

Det var enormt fint att se alla som kom för min lillasysters skull. Vilken vänskap och Kärlek! Men samtidigt när jag stod och beundrade all Kärlek som fanns runt omkring min syster, var det något som rörde runt i mitt inre. Något som petade och pockade, något som inte kom till ro. Kände inte alls igen den vuxna kvinnan som jag är idag. Den pratglada, den öppna och inbjudande. Plötsligt inföll sig en bekant känsla av sårbarhet och utanförskap. En känsla som gjorde riktigt ont i mitt hjärta.

Jag insåg att jag hade omedvetet regredierat till den blyga, rädda lilla flickan som en gång i tiden levde i denna by. I detta lilla samhälle som jag kom till som fosterbarn 6 år gammal. Och som tvärtemot min lillasyster och storebror inte har så många positiva barndomsminnen ifrån.

När den insikten landade, hände något med den tunga energin av sårbarhet och utanförskap. Genom alla år som jag har jobbat med mig själv för att läka och trösta mina barndomsminnen, och genom min utbildning som Andlig Coach och Terapeutisk Healer har jag både verktyg och övningar som jag med tacksamhet tog till där och då, för att fösa bort den sista tunga energin.

Det var sen en magisk känsla när jag insåg att jag lämnade Jormvattnet samma dag som Nymånen i tvillingarna. Söndagen den 18 juni.

En Nymåne står för nystart men som också under denna tvillingperiod står för kommunikation – att ta kontroll, ansvar för tankar, känslor och handlingar – LIVET. Att välja att kommunicera med den personen som finns i centrum, som i mitt fall mitt inre barn.

Vad är det som pågår? Vad känner du? Vill du gråta, gråt. Vill du skrika, skrik. Vill du slå på en kudde för att få ur dig din sista exploderade gnistan, hämta en kudde och banka på. Och för allt i världen, ha sen också fantastiskt roligt! Njut, lek, dansa och gör sånt som du mår bra utav. Sånt som höjer din energi igen.

I skrivande stund får jag också till mig känslor som sexualitet och kreativitet – så har du passionerade känslor just nu i alla dess former så är det energier i nymånen i tvillingarna som pockar på och påverkar. Vad vill ditt hjärta? Vad har du för en inre önskad passion – Vad har du för livsuppgift som du vill förverkliga som gör att du känner dig hel?

Jag sitter nu här och känner en lätthet i min kropp. En känsla att den sista pusselbiten av mitt rädda jag som barn har lagt sig på plats i mitt inre. Den sista gnagande biten har helats under dessa dagar.

Jag lämnade den lilla Jämtländska byn Jormvattnet nu med positiva och kärleksfulla minnen. Jag dansar vidare i livet med nyfikenhet, lätthet och glädje.

All Kärlek, till dig från mig ❤️

//Anki