Några dagar innan en nymåne är det något energimässigt som sätter igång i kroppen hos oss alla, vissa känner mer och vissa känner mindre. Den här tiden kan därför ibland kännas som lite extra känslosam. Känslor som ligger lite huller om buller, ”all over the place”.  Men minns – THIS TOO SHALL PASS.

Vi utforskar på djupet vad det är dags att släppa taget om, för att göra mer utrymme för sånt som faktiskt fyller våra liv med mer Glädje och Kärlek.

Nu har denna svartmåneperiod passerat, (för mig under dunder och brak 🙈). Vi går idag in i NYMÅNEN I LEJONETS tecken. NY VISION och nya tag. Något nytt vill nu spira och gro – Så inom så utom.

Släpp taget om tveksamheter och tvivel – Nu kör vi! Våga uttrycka dig. Våga lev, våga känn och finaste du, våga också ta emot.

Balansen mellan det feminina (ta emot) och det maskulina (uttryck) är oerhört viktigt för att skapa känsla av harmoni.

Får också till mig orden – Familj är de som älskar dig, exakt som du är. Ord som kommer som en påminnelse till oss alla.

Så idag i Nymånens energier blandade jag två nya rollers med eteriska oljor till mig själv. Laddar dem med intentioner, drömmar, visualiseringar och massa Kärlek. Fyller på med extra skjuts i min selenitskål tillsammans med kristallen Rhodokrosit. En kristall som sägs hjälpa till att läka det inre barnet, som öppnar upp för sann glädje och lycka i nuet. Kärlek och balans i alla relationer – Visst låter det som en ljuvlig kombo!

Nu önskar jag dig en underbar Nymånedag i Lejonets tecken.

All lycka och Kärlek… Nu kör vi ❤️

//Anki