Under några veckor i början av våren medan snön fortfarande låg kvar på marken, skrev jag ett varsitt Kärleksbrev till mina vänner. Jag ställde breven tillsammans i fönstret när orden och känslorna var färdignerskrivna. Där fick de stå några dagar i solljus och i fullmånens sken. Tillsammans med en selenitskål full av härliga kristaller.

Just dessa brev är specifikt skrivna (och nu även överlämnade) till en grupp kvinnor som har följts åt under nästan två år. Som frikostigt har delat med sig av sin livshistoria och med öppet hjärta även kärleksfullt lyssnat på min livsväg.

Att kristaller har blivit lite mer min grej förstod jag när jag skulle skriva breven. När jag satt och tänkte specifikt på kvinnan brevet skulle skrivas till, ploppade det plötsligt upp olika kristaller i mitt huvud tillsammans med vägledande upplyftande ord. Det blev en fantastisk känsla av ett guidande flöde som fullkomligt virvlade fram med lätthet.

Jag tänker att det är bland annat dessa kvinnor som hjälpt mig att lyfta fram det som nu bubblar upp inom mig, som vill ta mer Kärleksfull plats i mitt liv. Gemensamt med dessa kvinnor är att vi har alla ett andligt tänk, att livet består av mer än vad ögat kan se. Tillsammans har vi plockat fram var och ens förmåga och potential. Samtidigt också påmint varandra att känna tilliten att våga vara den vi är, innerst inne. Vi accepterar varandra precis som vi är utan att lägga in egna värderingar på hur man ”borde vara”.

Jag känner sån oerhörd tacksamhet att de alla har kommit min väg. För visst är det så, att omge sig med människor som väcker inspiration och mod att våga leva, att följa sitt hjärta och sin inre kompass – Då kan du plocka ner månen… om du skulle så vilja.

Kortet RELATIONER med citat kommer från Lee Seger healingkort och är också temat för nästkommande kollektiva distanshealing. Vill du vara med, måndag den 1 maj mellan 20:00 – 20:30 är du varmt välkommen att delta. HÄR kan du läsa om hur det går till och hur du anmäler dig (Anmälan sker EJ i detta blogginlägg utan följ länken).

INFÖR DISTANSHEALINGEN – Titta på kortet och känn känslan av att du är fullkomligt värdefull precis som du är, känn tilliten att våga tala DIN sanning. Att du accepterar alla dina RELATIONER (inklusive dig själv), att de alla är lika värdefulla i sina sanningar. Genom acceptans så släpper du värderingar och förväntningar. Ältandet och värderandet tar därför mindre plats och skapar istället mer plats till självkärlek. Så inom så utom.

När du tillåter dig att vara precis som du är, låter du även andra vara det

Kram och massa Kärlek ❤️

Anki