Jag är en känslomänniska, har alltid varit en känslomänniska och kommer även alltid att vara det då det är min personlighetstyp. Därför är det så oerhört viktigt för mig att hålla kroppen i balans så min kropp kan smidigt och lätt visa vilken väg som är den rätta för mig att gå.

Efter en weekend för några veckor sedan hos min vän Sanne i Västerås, skedde ett energiskifte som gungade till rejält i mig. Viiiilken kalibrering av min inre kompass som pågick när jag sen kom hem! Vi är nu också inne i lejonportalens energier – Ett ökat flöde av energier mellan den fysiska och andliga världen. Med den insikten har jag därför vetat att jag ”bara kan rida ut stormen”. Det är som det ska, this too shall pass.

Det jag däremot inte hade räknat med var att jag fick energier av en man med mig hem… Jag har tidigare hjälpt över energier som har behövt hjälp, men denna man ville inte lämna min lägenhet hur mycket än jag försökte.

I lördags åkte jag till min vän Ulrika i Vara. Vi har gått webbutbildningen Andlig Coach tillsammans men trots att vi ändå bor ganska nära varandra, har vi inte setts IRL. Inte förrän nu i helgen.

Ett jättetrevligt, mysigt möte med massa skratt och insikter. Vi sitter vid hennes köksbord och pratar om både det ena och det andra, även om min kalibreringsvecka och mitt ofrivilliga besök av en man som inte vill lämna mitt hem. Ulrika blir plötsligt tyst och får något i sin blick. Sen hör jag hur hon frågar – Ska vi be pendeln om hjälp?

Hon tar fram sin pendel och sitt bokstavsark. Pendeln börjar röra sig och ur Ulrikas mun kommer ord och berättelser som får mig att bokstavligen gapa stort. Hon beskriver mannen som jag har sett. Hon beskriver ljud som jag har hört. Hon beskriver känslorna som jag har känt. Och när hon sitter och vidarebefordrar mannens historia känner jag hur små pusselbitar landar inom mig.

Mannen ville inte lämna mitt hem förrän han hade lämnat ett budskap om min personliga livsväg. Att det som jag känner i en situation är sant. Och det budskapet behövde levereras av Ulrika.

Ni som följer mig vet att jag har inga frågetecken om den icke materiella världen, men Ulrika fick mig att bli totalt omtumlad och på riktigt, jag satt och gapade stort. Blicken hon fick, orden som kom, tårarna och känslorna som landade väl inom mig – Oj vilken connection min vän har!

Jag vill lyfta fram mina möten som inspirerar, systerskapet. Känner du att det skaver någonstans i ditt liv vill jag därför varmt rekommendera Ulrika som medium. Du hittar hennes hemsida HÄR.

Att jag inte tog till mig mannens budskap innan mitt möte med Ulrika, där tänker jag att det handlar om att det låg för nära mina känslor – Är det en sanning eller en önskad känsla av en påhittad dröm.

Min kalibrering har avtagit, mannen har lämnat min lägenhet och budskapen jag fick har jag lagt i mitt hjärta.

Önskar dig all lycka och Kärlek ❤️

//Anki