Fredagen den 19:e maj välkomnar vi en prunkande NYMÅNE I OXENS TECKEN. Jag tittar på kortet framför mig och kommer på mig själv nynna, ”Den blomstertid nu kommer med lust och fägring stor. Du nalkas, ljuva sommar då gräs och gröda gror…”

Sluter jag mina ögon då ser jag hur vi alla dansar kärleksfullt tillsammans på en blomstrande äng. I våra händer har vi flätade korgar som är överfulla av färgsprakande blommor och gnistrande kristaller. Musiken flödar och alla är så otroligt glada! I en av korgarna ser jag hur grön jade hoppar till ibland. Detta är en kristall för tur, lycka och för att övervinna övertygelser som begränsar dig att leva ditt liv fullt ut.

Kanske är det i just din korg där den gröna jaden ligger och hoppar till ibland, kanske är det en påminnelse om att just du behöver en grön jade i ditt liv just nu. Vad säger din känsla, vad säger din intuition?

Alltså jag säger bara WOW vilken fantastisk skaparkraft jag känner inom oss alla när vi dansar på ängen, lekfullt och med lätta fötter och sinnen.

Kortet pekar på att nu kan du få precis vad du vill – Välståndet ligger framför dig. Detta inkluderar också materiella saker… Men viktigt är att komma ihåg – DU måste också tro på att du kan få det.

En fin affirmation att upprepa under nymånens energier är – ”Jag är värd ett positivt överflöd i mitt liv, och jag har fantastiskt roligt under tiden”.

Så vackraste du, vad är det du önskar in i ditt liv just nu? Pengar, nytt arbete, en hälsosammare kropp, ett gladare sinne eller kanske en romantisk kärleksrelation med villkorslös Kärlek.

Har du svårt att visualisera och affirmera, varför inte öva på denna affirmation och göra det som en daglig morgon- och/eller kvällsrutin. Blunda, upprepa orden och visualisera hur allt härligt kommer in i ditt liv. Känn känslan när allt kommer till dig, med lätthet och i glädje.

Oxen är ett typiskt jordtecken – Jordnära, trofast, lojal och trivs i hemmets trygga borg. Uppskattar livet – Här och Nu. Jag känner att det är en bra tid att röra sig ute i naturen. Se dig omkring, uppskatta naturens rikedomar och allt det fantastiskt vackra som nu också växer fram ur jorden. Gå ut och låt dig inspireras av naturen, där vackra blommor kan gro på de mest kargaste ställen. Kan blomman – Kan du 🌺

All Kärlek till dig från mig ❤️

//Anki

Gratis NYMÅNEMEDITATION på min YouTube kanal

Om du vill stödja mitt fria skrivande så är swishnumret -> 0706-520974