Den här flytten till allt det nya och härliga blev inte riktigt som jag hade tänkt i mitt huvud och önskade känsla. Istället har det varit en mindre uppförsbacke och berg-och-dalbana där mycket har strulat i bland annat flytt, relationer, elektronik och parkeringsplats. Känslan av ett härligt flow, att vara prioriterad och viktig har saknats, istället har det gungat till på många plan. En stor kalibrering – så inom så utom.

När jag dessutom blev tokförkyld strax innan min födelsedag den 14 december, blev det en påtaglig känsla av att något är i obalans i mitt liv. Lite medvetet ynklig låg jag nerbäddad och tänkte på Relationer. Närmare bestämt –

DE FYRA RELATIONERNA.

RELATIONEN TILL DIG SJÄLV OCH ANDRA – Här ligger fokus på personlig utveckling och självkännedom. Jobbar vi med detta – Trauman och obearbetade känslor helas och relationer till andra utvecklas. Att förstå hur andra människor påverkar oss – Speglingar. Vilka relationer i livet är det som fungerar utan gnissel och skav?

RELATIONEN TILL DITT SPIRITUELLA JAG – Här utvecklas vi andligen. Vi förstår att det finns så oändligt mycket mer att lära. Vi är mer närvarande och ser skönheten som naturen ständigt ger oss. Vi tar ansvar för jorden vi lever på, ansvar för kommande generationers möjlighet att fortsätta leva här. Vi är öppna och nyfikna på kristaller, eteriska oljor, healing och örter. Hur ger jag mig själv andlig näring?

RELATIONEN TILL VÄRLDEN OCH DEN SERVICE SOM DU GER – Frågor man ställer sig här kan handla om – Tar du lika mycket hand om dina egna behov som du tar hand om andras? – Har jag förändrats? … Mitt karriärval som ung kanske inte längre är min dröm? Kanske behöver jag styra om mina steg för att känna närvaro och balans i livet?

RELATIONEN TILL DET FYSISKA – Lyssnar jag på min kropp och dess behov? Vilar jag när jag är trött eller kör jag bara på? Äter jag hälsosamt, bra och näringsrik kost och/eller tillskott? Vilken motion passar mig? Tar jag hand om mitt hem? Mina krukväxter, min bil… hur mycket kärlek ger jag dem? Hur ska jag bäst leva för att min ekonomi ska blomstra? Lever jag ett liv som passar mig, min energi och min försörjning?

Alla delar är lika viktiga, får något mer uppmärksamhet skapas obalans och vågskålen tippar över. Obalansen kommer för att vi ska uppmärksamma att något behöver förändras. Så gungar livet till, banna inte dig själv. Någon eller något vill uppmärksamma att ditt liv behöver justeras en aning. Jag gjorde övningen (se längre ner i inlägget) och såg genast vart min obalans låg. Jag behövde få in mer skogspromenader, hitta balans i givande och tagande samt fokus på mer näringsrik kost.

 

>> Allt hör samman – energimässigt. Den enda man kan förändra är sig själv. Beslut, tankar och känslor <<

 

ÖVNING – Du behöver ett papper och en penna. Dra först ett streck längst ner, från ena sidan till den andra. Sätt pennan vid början av strecket. Blunda och fokusera på Relationen till dig själv och andra (fortsätt blunda) och dra ett streck uppåt så långt som pennan vill. Lita på din intuition, din hand stoppar när det är dags. Flytta nu pennan en bit ifrån det första strecket (fortsätt blunda). Fokusera på Relationen till ditt spirituella jag och gör precis som tidigare. Fortsätt på samma sätt med de övriga relationerna. När du intuitivt ritat fyra streck på ditt papper så öppnar du ögonen. Hur ser staplarna ut? Är de i balans eller behöver något justeras?

Detta är en fantastisk övning som jag lärde mig när jag utbildade mig till Andlig Coach. Övningen hittar du också i boken Ditt magiska jag av Lee Seger, som utbildningen Andlig Coach bygger på.

Berätta gärna hur det gick när du gjorde övningen. Behöver du hjälp så är jag endast ett mejl bort.

Dela gärna också mitt inlägg, kanske är det någon som inte hittat hit än som behöver lite tips och inspiration till sitt magiska jag.

Nu återstår det för mig att tacka alla er för ett fantastiskt 2023, tack för att ni väljer att följa mig och mina inlägg 🙏 Gott Nytt År och all lycka och Kärlek till dig ❤️

//Anki

Vill du få mina inlägg direkt till din inkorg? Anmäl dig då HÄR.