Jag sitter i soffan och tittar ut genom mina fönster. Höstlöven dansar en hejdundrande dans utanför i sällskap med vinden. En stark tacksamhet växer inombords över att jag har en lägenhet där jag kan stänga min dörr, krypa ner under värmefilten och känna värme och trygghet.

Jag sitter och tänker på mina vänner som kommer delta på Harmoni Expo i Solna under helgen. Några vänner kommer att finnas på plats som utställare, inspirera med mjuka skratt och leenden, Lee, Sanne och Lotte för att nämna några. Och några vänner kommer mingla runt som nyfikna, inspirerande besökare. När jag tänker på dem alla, då ler hela min kropp. En del av mig önskade att jag också var där. Krama mina vänner, känna gemenskapen och Kärleken som finns i allt det andliga. Alla magiskt vackra kristaller, härliga dofter och den vibrerande kärleksfulla energin. Ni vet, den man inte kan ta på men som ändå omsluter allt. Dessutom, just denna helg tillsammans i fullmånens energier.

Men så väcks mina tankar till en annan längtan genom doften från mitt nybryggda kaffe. Jag tittar ner på bordet där min rödvita kaffemugg står och mitt ansikte spricker upp i ännu ett leende. På söndag är det hemmamatch på Södermalms IP. Skövde AIK kommer då få besök av Utsikten och jag kommer självklart finnas på plats för att se Otto Lindell rädda ännu en boll som får mig att hoppa av glädje. Att få se Huga Engström, Isak Bjerkebo eller någon annan av killarna i laget sätta ett träffsäkert skott i mål. Höra hemmasupportrar sjunga och jubla tillsammans när bollen går över linjen och får nätet att dallra. Den glädjen att också få se hur laget pushar och peppar varandra med kramar, ryggdunk och leenden… Hur laget också pushar, peppar och applåderar oss supportrar som kommer på matcherna i ur och skur… KÄRLEK, GLÄDJE, GEMENSKAP, KRAFT. Skövde AIK:s ledord som de verkligen visar att de står bakom.

Jag tar många beslut, väljer mina vägar genom hur kroppen respondar på livet som serveras framför mig, och båda dessa vägar får bokstavligen hela min kropp att le. Så svaret på min fråga, min rubrik till detta inlägg – Andlig och fotbollssupporter, kan man vara både ock? – är ett rungade, sjungande JA. Det ena behöver inte utesluta det andra…

>>Lyssna på kroppen, vad säger den till dig? Känns det rätt då är det rätt<<

Buddha sa, ”Jag gick min väg, nu får du gå din”. Undermeningen handlar om att vi inte kan gå i andras fotspår, vi behöver trampa våra egna stigar i livet. Använda vår egna inre vägledande kompass, prova oss fram och lyssna in – Känns det rätt, då är det rätt.

Nu ser jag fram emot en glädjefylld match med tre poäng på söndag för Skövde AIK. Och ett snöfritt och fullsatt Södermalms IP.

All lycka och Kärlek till dig ❤️

//Anki

Vill du få mina inlägg direkt till din inkorg? Anmäl dig då HÄR.