Det kom en fråga på sms till mig från en kvinna, hennes ord kunde jag inte släppa under hela helgen. Hon är fosterbarn som jag och har följt min blogg under många år. Just nu känner hon sig vilsen i det mesta…

Jag märker att många idag är vilsna, många som står vid ett vägskäl. Vid vägskälet finns nu en kraftfull vilja och längtan av att äntligen kunna hitta hem.

Viljan och längtan att känna trygghet, frihet och samhörighet med människor som lever utefter samma intentioner som sig själv. Längtan efter att hitta sin familj, de som älskar varandra oavsett blodsband. De som älskar varandra och accepterar varandra exakt som de är.

Många inklusive mig själv skriver på sociala medier – Var snäll mot varandra, ingen vet vilka sår den du möter bär på. Jag blir oerhört glad när jag läser hur dessa ord sprids som små Kärleksfrön… i en ganska utmanande miljö som sociala medier ändå är.

Fler och fler höjer sina röster för Kärleksfulla handlingar. Hur vackert är inte det💗

Orden och platsen där orden sprids väcker en känsla av hoppfullhet hos mig. En hoppfullhet av en kollektiv självreflektion i hur vi vårdar och månar om varandra. Jag tänker att hos många rotas ett frö av Omtanke och Kärlek i hur vi möter och ser på varandra.

Vi har olika premisser i livet, vi har olika erfarenheter, upplevelser och olika vägar att gå men jag tror ändå att vi har en sak gemensamt – En stark önskan och vilja av att leva i en Kärleksfull värld. Till oss själva, för oss alla här och nu, men också till kommande generationer.

Öppna ditt hjärta och våga berätta vad du känner. Så länge du inte har som intention att såra eller skada någon annan – VÅGA vara den DU är.

Våga ta det första utmanande steget till ett liv i mer balans.

Stå stadigt i ditt hjärta – Våga vara Du.

Man känner det man känner.

Man är den man är.

Allt är energi. Vilken energi vill du leva i?

Jag finns här om du behöver stöttning och vägledning om livet just nu känns vobbligt och vingligt.

All lycka och Kärlek till dig 💖

Kramar från Anki / AnnChi

💚 Till KONTAKTSIDAN

💚 Vill du få Inspirationsmejl från mig en gång i månaden? Anmäl dig då HÄR

💚 Vill du få alla mina inlägg när de kommer, plus lite extra? Följ mig på Patrion – Livsenergi med AnnChi