Dagens rubrik var en tanke som dök upp när jag tillbringade tid ute i stillheten i naturen. Jag hade satt mig ner på en mossprydd bänk i skogen för att skriva ett brev, ett personligt budskap till en kvinna som beställt mina silverörhängen LET YOUR HEART GUIDE YOU. Efteråt, när jag skrivit ner allt som skulle till kvinnan, smuttade jag på mitt medhavda kaffe med kokosmjölk. När jag satt där och tittade ut över det spegelblanka vattnet framför mig, kände jag plötsligt hur en massa härliga känslor fyllde min kropp. Inom mig hör jag ordet FRIHET.

Jag var då exakt på rätt plats i livet. Höll på med exakt det som jag älskar att göra. Det som gör att mitt hjärta slår frivolter av Kärlek och Lycka. Jag var ute i naturen, i stillheten. Innan, i mitt hem hade jag skapat smyckena till kvinnan och nu även fått den stora äran att till smyckena, också skriva ner vägledande och Kärleksfulla ord som är menade ska komma fram till henne. Detta tillsammans väckte en bubblande känsla av FRIHET hos mig. Allt som är i linje med mitt hjärta.

Under våra sju första år läggs grunden i våra liv. Detta är något som jag tänker på när livet vobblar och snurrar runt, då mina sju första år var allt annat än Kärlek och Trygghet. Genom mitt arbete med mig själv, genom mina utbildningar förstår jag att när livet känns i obalans behöver jag gå inåt för att leta efter något som skaver från tidigare erfarenheter.

Som liten flicka försökte jag anpassa mig efter andras önskemål men, för varje anpassning förlorade jag en del av mitt unika jag. Min identitet om vem jag är innerst inne. Det som gör att jag känner frihet i livet, utan stress, utan påtvingad anpassning, utan oro. Som liten flicka gick jag vilse och tappade bort den som jag är född till att vara.

När jag skriver orden hör jag inom mig hur Lars Winnerbäck sjunger…

Du, min vän i livetSe hur kvällen brinner oppEn enda sak är givetVi är två hjärtanI samma kropp

Finaste unikaste du. Stilla dina tankar en stund, fokusera på ditt hjärta, andas, blunda och lyssna inåt. Ställ dig frågan – Vad innebär frihet för mig?

Vad är viktigt på riktigt…

Skriv gärna ner det som kommer till dig, vill du inte skriva så måla.

Kan jag förändra så kan du 🌸

Varm kram, ta hand om dig och varandra ❤️

//AnnChi

Vill du få mina inlägg direkt till din inkorg? Anmäl dig då HÄR