Idag är det tisdag 25 juni och för exakt två veckor sedan låg jag på en massagebänk, för både massage och healing hos Linda, ägaren av Ljusstjärna i Skövde. Som terapeut och coach är det lätt att man glömmer bort sig själv, att även vi som jobbar andligt också behöver få ibland.

Men då jag är en känslomänniska och känner in energier väldigt lätt, då måste energierna connecta – vi måste tala samma språk. Därför har jag nog ”undvikit” att boka in fysiska behandlingar och istället valt distanshealing från de jag vet att jag connectar med. Det man vet något om skapar ju en trygghet också.

Det som fick mig att agera nu var att min kropp bokstavligen skrek efter beröring från någon annan än mig själv. Mitt kärleksspråk är fysisk beröring och som singel har det varit onödigt glest på den fronten, för även där som känslomänniska är jag ju också ganska ”kräsen”… det ska connecta annars får det vara. Och det ska vara hållbart över en lång tid, för stunden är ingenting för mig.

Jag hade bokat in 75 minuters healingmassage. Med lite konsultation innan bestämde vi att jag där och då behövde en mer djupgående massage, med en avslutande healing.

Min vänstra, feminina sida både jublade och skrek samtidigt när jag låg på massagebänken. Stagnerad energi som Linda intuitivt kände in och frigjorde. Hennes händer drogs till exakt samma ställe där min kropp skrek som mest. Jag kände hur energiarbetet bubblade fram inom mig. Känslor jag stundom inte riktigt kunde ta på.

Jag ville genast boka in en ny behandling men Linda rådde mig att vänta. – Jag fick till mig tolv sa hon. Tänker att energin kommer att jobba med dig under tolv dagar, efter det är du varmt välkommen att boka in en ny tid. Samtalet vi hade efteråt stämde också in på det som jag kände och fick till mig under behandlingen.

Nu har det gått två veckor och under tiden har jag känt hur ilska och frustration bubblat fram. Känslor som omedvetet tryckts undan och fått tagit plats  – Att bli tagen för given, ignorans… respektlöshet.

Men även en rakryggad stolthet har gjort sig mer synlig, min livsstil, min andlighet, mina tankar och känslor. För det ÄR ju jag. Det är så fullkomligt naturligt för mig – Känns det lätt då är det rätt.

Livet handlar om att ge och ta, och för mig är det oerhört viktigt att umgås med människor som kan visa Kärlek, respekt och vänlighet, det som jag visar till andra. Ingen jättesvår matematik.

Allt är energi, allt hänger ihop.

Livet är dessutom på tok för kort för att hålla fast vid gamla rädslor och ilska. Visa därför Kärlek och Respekt. Förlåt dig själv och förlåt andra, ni visste inte bättre då. Vi är här för att lära, och misstag gör vi alla.

Det som har varit, har varit och spelar ingen roll i slutändan, inte mer än att det stjäl enormt med både tid och energi. Energi som kan sätta sig som en stagnation i kroppen och täppa till livsenergin.

För att något nytt ska kunna gro måste du kunna släppa det gamla. Och det är okej att be om hjälp om det inte riktigt lossnar.

Nu ska jag rulla hem till Skövde igen med min fina blåa Volvo från ett fantastiskt midsommarfirande i Dalarna. Där jag har badat i Rämmasjön, fiskat, umgåtts med nära och kära, gjort en fullmåneritual, plockat sju olika sorters blommor som jag lagt under huvudkudden och gått barfota från morgon till kväll. Ljuvligt! Men som sagt, nu är det dags att rulla hem för en ny stund på Lindas massage och healingbänk.

Känner en enorm tacksamhet för flödet hon öppnat upp och en nyfikenhet över vad som nu är på väg in i mitt liv.

All lycka och Kärlek till dig 💖

Kramar från Anki / AnnChi

Vill du få Inspirationsmejl från mig en gång i månaden? Anmäl dig då HÄR

Vill du få alla mina inlägg när de kommer, plus lite extra? Följ mig på Patrion – Livsenergi med AnnChi

Sommarerbjudande till dig som följer mig 💖

Just nu kan du köpa mitt handgjorda silversmycke PRESENCE IN THE HEART till ett rabatterat pris. Smycket har en kulhamrad yta samt en fastlödd närvaroknapp. Om tankarna är många känn på knappen. Andas in, tryck på knappen, andas ut släpp trycket och slappna av. Fortsätt tills du känner att du hittat tillbaka till din andning igen.

Levereras med en ställbar rem och en kollektiv text. Vill du ha ett personligt handskrivet budskap till ditt smycke, skriv det i ditt meddelande till mig. Tidigare pris 645 kr, nupris 580 kr. inkl frakt om du bor i Sverige. Rabatterade priset gäller fram till söndag 14 juli 2024.

Du kan mejla mig till info@ankiljungmark.se