På torsdag, den 6/6 är det dags för Nymånen i tvillingarnas tecken. Förändring, drömmar. En vacker uppmuntran till nystart – tilliten, modet att följa sitt hjärta. Tvillingarnas tecken förknippas också med kommunikation och sociala sammanhang. Därför vill jag peka extra mycket på betydelsen av hur du talar och agerar med andra människor som finns i din omgivning just nu. Men minns också att allt är energi, så välj att lägga ditt fokus på positiva tankar kring relationer.

Det finns en kristall som jag alltid bär med mig – rökkvarts. Jag har flera stycken i olika storlekar, den du ser på bilden har jag på en hylla i vardagsrummet. Jag har också en ute i hallen för att stänga ute negativa energier. Och då jag oftast inte har fickor på mina kläder så är bh:n ett perfekt ställe att placera en kristall i. Men använd då en trumlad kristall som känns len mot huden.

Rökkvartsen är speciellt viktigt för mig att bära under denna vecka, två – tre dagar innan nymånen står i sin fullaste kraft. Under den så kallade svartmåne perioden. Energier kan vobbla runt och kännas lite osäkra, svajiga. Att ha massa känslor innan en nymåne är därför inte helt ovanligt. Vissa känner mer, vissa känner mindre. Jag beskrev det i ett tidigare blogginlägg som att det kan kännas som en puckelpist i kroppen – Något kalibreras till en ny start längst vår livsväg.

När man är mitt i ”puckelpisten” med sina egna känslor är det ännu lättare att bli påverkad av andras energier, andras känslor. Ibland kan det därför vara ganska svårt att skilja på ”mina och dina” känslor. Av den anledningen är rökkvartsen så fin att bära med sig under denna period.

  • Rökkvartsen skyddar dig mot negativa energier.
  • Den hjälper oss också att lösa upp negativa tankemönster som vi vill släppa taget om. Att inte gå in i dramat av konflikter och rädslor.
  • Rökkvartsen sägs också stärka banden mellan dig och din partner.
  • Fin att använda vid en meditation då den är en grundande kristall. Rotchakrat.

Så ja, rökkvarts är nog en av mina favoritkristaller, speciellt i svartmånetider 😊

Ta hand om dig och varandra ❤️

Kramar från Anki / AnnChi

Vill du få Inspirationsmejl från mig en gång i månaden? Anmäl dig då HÄR

Vill du få alla mina inlägg när de kommer, plus lite extra? Följ mig på Patrion – Livsenergi med AnnChi