Alla har vi väl varit med om att vissa perioder sker allt på en och samma gång, vilket kan skapa stress i kroppen. Som högkänslig blir då automatiskt tentaklerna extra känsliga, du scannar av och tar in allt det som pågår runt omkring. Du glömmer att lyssna inåt och tillslut kan du kännas som en urvriden trasa.

Viktigt under dessa perioder när livet snurrar på från olika håll, är att påminna sig om att göra de saker som återskapar balansen igen. För mig är det en stund ute i naturen, tystnad och egen tid. Det tar sen inte lång tid att vara mitt lättsamma jag igen.

Jag har alltid haft ett stort intresse för personlig utveckling och har jobbat mycket med mig själv. Dessutom, som andlig coach och terapeutisk healer har jag fått en större medvetenhet, en bredare kunskap av att allt hör ihop. Vi människor är här på jorden för att utvecklas och att lära… Hur magiskt är inte det om vi faktiskt tänker efter. För mig känns det lite lättare att vara en människa med den insikten. Hur landar det i dig?

För många år sedan dejtade jag en andlig man där det efter ett tag visade sig att han levde tillsammans med en annan kvinna. (Inte konstigt att vi aldrig var hemma hos honom 🙄). När jag frontade honom om detta svarade han – Jag är här på jorden för att lära mig av mina misstag…

Om du frågar mig så var det en mycket usel ursäkt för en fullt medveten otrohet.

ATT LÄRA SIG AV SINA MISSTAG handlar för mig om att jag kommer till en insikt om varför saker sker i mitt liv. Som till exempel insikten om varför jag hamnade i en utmattning. När sen insikten landat inom mig, gör jag en medveten handling och väljer en annan väg som är lättare för mig att gå för att därefter möta nya insikter på en annan nivå. Jag tar ett steg åt sidan och ser situationen från en annan vinkel.

Jag lär av mina erfarenheter och ser situationen från ett annat PERSPEKTIV.

Kortet PERSPEKTIV kommer från Lee Seger healingkort och är också temat för nästkommande kollektiva distanshealing. Vill du vara med, måndag den 10 april mellan 20:00 – 20:30 är du varmt välkommen att delta. HÄR kan du läsa om hur det går till och hur du anmäler dig (Anmälan sker EJ i detta blogginlägg utan följ länken).

Titta på kortet – Fundera på om det finns en situation som väcker motstånd och jobbiga känslor inom dig. Visualisera sen att du klättrar upp på berget och tittar på situationen lite från ovan, från ett annat PERSPEKTIV. Ta med dig den situationen, den känslan in i distanshealingen på måndag den 10 april så hjälps vi åt att komma till nya insikter.

Ha gärna ett anteckningsblock och en penna bredvid dig. Sätt dig efter healingen och skriv det som kommer till dig. Kommer inga ord kanske du kan måla och därefter tolka det som finns på ditt nymålade papper.

Kram finaste du, ta hand om dig och varandra ❤️

//Anki