I helgen hade jag en inplanerad resa upp till Västerås. Vi är ett härligt team på fyra kvinnor som skulle träffas, skapa framtidsplaner och ha roligt. Men då min kropp visade tydlig obalans, och eftersom jag tacksamt lyssnar på min kropp idag, fick det bli en hemmahelg men ändå vara uppkopplad och tillgänglig för teamet.

I ett 22 gradigt soligt och varmt Skövde och med en solälskande kropp i en balkonglös lägenhet, traskade jag iväg till närmaste parkbänk vid vattnet med min telefon, mitt kollegieblock och penna. Med mig denna dag hade jag också min gyllengula citrinspets, en kristall för Glädje, Inspiration och Överflöd. En fin kristall när man jobbar med attraktionslagen, att stärka förmågan att manifestera det jag önskar in i mitt liv.

På vägen mot parkbänken, när jag går med mina tankar och funderingar över nattens mycket intensiva och passionerade dröm, möts jag plötsligt av en herrelös Golden Retriever som kommer i full fart mot mig! Jag är inte hundrädd men det är klart att jag reagerar av farten och målinriktningen 🙈 Hunden springer sen exalterat runt mig 5 – 6 varv, stannar till, tittar på mig, ger ifrån sig ett glädjefullt skall för att sen fortsätta sin sprudlande fria bana.

När jag kommer hem igen med min solkyssta kropp, öppnar jag Solögas bok och läser om Golden Retriever – Släpp fram dina innersta känslor. Var intim, öppna ditt hjärta och du finner din livskamrat. God kamratskap är en bra grund att utgå ifrån. Min gåva till dig är att känna total tillit till andra. Denna hund lär dig att bygga en relation utan inre och yttre murar.

Jag ringde också min vän Mona Eriksson Wallgren och bad henne dra ett kort från valfri lek över nattens dröm. Hon drog detta kort till mig från Shamanens drömorakel och jag fastnade för de upplästa orden i telefonen – Himmelsbron visas i exakt rätt ögonblick för ett genombrott. Livet anser att du är redo, även om du inte håller med… svara med ett beslutsamt ja, så kommer Universum att ta hand om detaljerna.

Jag tror att jag behövde möta och uppleva detta för att samla in min spretiga energi och mina tankar den dagen. Den intensiva drömmen som var full av passion och känslor, den fria Golden Retrievern som sprang lekfullt ditt hjärtat pekade mot… Tydligare vägledningar över det som jag känner innerst inne, men som min mänskliga hjärna försöker hitta en logisk förklaring till. Livet anser att du är redo, även om du inte håller med… Kittlande tanke… hoppfullt och nyfiket ✨️

Har du också en känsla av att Universum, Livet eller någon nära som gått bort kommer till oss ibland för att ge oss små ledtrådar? Pusha, peppa och lyfta… Vägleda.

Varm kram, ta hand om dig och varandra ❤️

//AnnChi

Vill du få mina inlägg direkt till din inkorg? Anmäl dig då HÄR