I morse när jag vaknade efter en fantastisk god natts sömn, den bästa på flera veckor, låg jag länge kvar i min säng. Lyssnade på regnsmattret mot rutan, de hårda vindarna utanför och tjutet i ventilerna… som om vinden ville tränga sig in i min lägenhet för att rensa bort gammal energi. Ut med det gamla in med det nya. Wiiiiiii släpp in mig, jag vill hjälpa dig att städa uuuut.

Jag låg stilla och lyssnade på ljudet utanför, kände värmen under täcket och doften från mina nytvättade lakan. Ett härligt leende spred sig i hela min kropp. En känsla av att ett nytt kapitel i mitt liv är på väg att skapas, i balans och harmoni.

Jag låg också och funderade på ett samtal från igår då jag träffade min vän Mona och hennes man Niclas. Vi träffades på en fika på stan och jag lyxade till med en cappuccino och en stor croissant fylld med choklad. Fullkomligt ljuvligt smakade det!

Vi samtalade om värderingar och vardagslyx. Vad som är viktigt på riktigt i livet. Att följa sitt hjärta till hundra procent, hur betydelsefullt det är att få vara den man är. Att leva det liv som gör mig lycklig. Jag minns att jag föll bort i min egen tanke ibland samtidigt som jag på distans lyssnade på samtalen och smuttade på cappuccinon – Det som är viktigt för mig är hur människor och ting som jag omger mig med, hur de och det får mig att känna, innerst inne.

Senare på kvällen, när jag landat hemma några timmar och smaken från den ljuvligt spröda croissanten suddats ut sen länge (men som lever kvar i min minnesbank), satte jag mig ner med min nya visionstavla. En tavla som jag försökt pressa fram under veckan men ingenting levererats. Men nu! Ord och bilder fullkomligt bubblade fram. Mitt hus på landet, skogen, vattnet, min smycken med budskap, ett romantiskt kärlekspar med orden – Villkorslös Kärlek. Men det som slog mig denna gången var hur min visionstavla fylldes på med ord, ord på hur jag vill känna och uppleva i min kropp.

Tacksamhet, Närhet, Passion, Närvaro, Tillit, Ögonblick, Pirr… För att nämna några få.

Men så kom också orden som jag valde att sätta som rubrik idag – Kärleken bor även i tystnaden.

När jag satte mig ner, bort från sociala medier med en ljudlös telefon, i tystnaden kom min nya visionstavla som fylldes på med ett överflöd av känslor och bilder som får mig att känna Kärlek. Till mig själv och till andra. – Det som för mig är viktigt på riktigt.

Genom min nya visionstavla bjuder jag in den nya energin som jag vill signalera ut, till världen och till Universum. Med kroppen som vägvisare – Allt är energi.

Jag klev upp ur sängen, öppnade mitt fönster lite på glänt, lät den nya virvlande vinden hjälpa mig att rensa ut det gamla. Och tackade för hjälpen.

Tips från den Kreativa Andliga Coachen AnnChi

Varm kram, ta hand om dig och varandra ❤️

//AnnChi

Vill du få mina inlägg direkt till din inkorg? Anmäl dig då HÄR