Vaknade med en ganska trött kropp i söndags, men kände hur munnen ändå sprack upp i ett leende av att jag faktiskt noterade den känslan. Efter en väldigt intensiv vecka med många möten, behövde min kropp vila och återhämtning. Bara få vara och ta dagen som den kom.

Låg och funderade på alla fysiska möten jag haft under veckan, men även på de som håller sig lite i bakgrunden, som ploppar upp på sociala medier, på de som också finns i mina tankar. På olikheter och acceptansen om att det är okej att vara olika. Att det finns oändligt mycket Kärlek och Omtanke till varandra ändå.

Visst blir det då extra magiskt när jag drar ett kort för dagen från Lee Segers Healing kort och kortet JAG landar på mitt täcke.

JAG – Din sanna natur. Fjäderns färger symboliserar hur alla aspekter av dig gör dig till den du är och fjädern själv står för din förmåga att flyga högt. Den svarta bakgrunden vill tala om för dig att du är trygg i den okända. Du är på väg till dig själv.

Fina du som väljer att läsa mina inlägg, tack för att Du är Du. Även om andra kan tycka att du är konstig, hokus pokus, knasig och fel – Våga lys som den fantastiska gnistrande stjärna du är.

Ta inte livet för givet – Älska, skratta och lev.

All lycka och Kärlek till dig 💖

Kramar från Anki / AnnChi

Vill du få Inspirationsmejl från mig en gång i månaden? Anmäl dig då HÄR

Vill du få alla mina inlägg när de kommer, plus lite extra? Följ mig på Patrion – Livsenergi med AnnChi