”Love is not what you say, love is what you do

För några dagar sedan låg jag och kraxade under min värmefilt i soffan. Har en förkylning sen lite mer än en vecka tillbaka som satt sig i halsen. Ska vi vara mer andligt inriktad för en stund så står ju halsen för halschakrat – Att stå i sin egen sanning. Behovet av att tala sanning, tillit till den man är. Och ja, då jag lyssnar på kroppens signaler så låg jag bland annat och funderade på min sanning.

Jag reste mig upp och tittade ut genom mina stora fönster, stora vita snöflingor som målmedvetet och långsamt dansade ner mot marken. Magiskt och vackert på en och samma gång.  Tänkte på de snart tre åren som har gått sen separationen. Inte alls konstigt att tankarna kom då Andreas nu är i färd med att sälja huset som vi byggt upp tillsammans för att flytta till en lägenhet. Hans nya flickvän som kom in i hans liv för två år sedan har också ett hus som behöver omvårdnad, precis som alla hus behöver. Ett hus att fixa och trixa med får helt enkelt räcka. Inget konstigt alls med det. Men visst väcker det känslor och tankar om allt som pågår just nu.

Att det är ett starkt energiskifte nu det märker vi nog alla, oavsett om du medvetet har andliga tankar eller ej. Vi märker av att vi står vid ett vägskäl i alla dess former. Separationer i både kärleksrelationer och i mer vänskapliga relationer. Teknikstrul. Fler vill också byta jobb, dragningskraften av att det finns något större för var och en utav oss. Den starka känslan av att leva utifrån sin sanning, från hjärtat, från Kärleken. Istället för att leva utifrån rädsla och egot.

Mitt personliga energiskifte märker jag av att jag långsamt börjar gå tillbaka i mina gamla vanor. Att hjälpa och finnas där för andra, mer än vad jag finns här för mig själv. Men det är inte så konstigt då det är så inpräntat naturligt för mig. Jag har ju alltid varit sån och det inre egot vill inte ha en förändring. Det är tryggt att vara i en energi som man alltid har varit i… Skillnaden är att jag idag är mer medveten om hur min kropp mår när jag tar steg som inte är sanna för mig. När jag tar ett steg som inte leder mig framåt utan snarare bakåt, tillbaka till en plats där jag inte längre vill vara då säger min kropp ifrån. Och idag lyssnar jag.

Jag ställde mig två frågor där jag stod och tittade ut på de dansande snöflingorna:

  • Vad är det jag håller kvar som väcker en känsla av motstånd, blockering inom mig? Blockering som hindrar framsteg och livsglädje.
  • Hur ser mitt drömliv ut? I vilken energifrekvens vill jag möta 2023?

Strax efter kom orden:

>> För varje modigt steg du tar, för varje plåster som du kärleksfullt drar bort från redan läkta sår, kommer nya magiska vägar visa sig för dig. Framsteg. <<

Min sambandscentral har talat och vem vill inte lyssna på de orden… Synkronicitet och tillit.

Idag är det också Nymåne i Skyttens tecken, nu lämnar vi Skorpionens djupa och tunga energi och går istället in i en mer eldig, glädjefylld energi. Venus har dessutom ett finger med i spelet. Venus som är Kärleken och Skönhetens gudinna. Släpp rädslan och erfarenheter från tidigare relationer, det som har varit har varit. Var istället modig och släpp in magiska kärleksfulla möten och låt det fullkomligt blomstra, glittra och vibrera.

Om du vill, gör gärna min Nymånemeditation som finns gratis på YouTube.

Stor kram till dig från mig.

Anki