Sitter här på min favoritplats i lägenheten och funderar på ett coachande samtal som jag hade under veckan. Där mitt mantra – Jobba lite tjäna mycket – kom på tal. Ett mantra som så klart väcker olika känslor hos olika personer. Det jag menar med de orden handlar om energier.

Att det jag gör och möter i livet ska ta så lite energi på mig och min kropp som möjligt, det ska vara lättsamt och lustfyllt att leva.

Ibland kan dagar och upplevelser kännas motigt beroende på dagsformen i kroppen och det är fullt naturligt att känna så. Men den genuina och överlag mest jämna känslan som jag vill ska finnas i min kropp är känslan av att – jag vill verkligen det här, det känns rätt och det känns lätt.

Min upplevelse, erfarenhet och känsla är att om vi använder vår fantastiska kropp som vill oss så himla väl, som vår livskompass, det är då som våra vägar i livet blir rakare och lättare. Citatet på baksidan av mina visitkort är en daglig påminnelse till mig själv. Men också en önskad påminnelse till alla ni som har fått mitt visitkort i era händer – Lita på att din kropp visar dig vad du behöver, och ha roligt längst din väg.

Att vara i en presterarenergi, där trivs jag inte alls. Min kropp stänger av och visar inte alls mig vägen som är den rätta för mig att gå. Då är det oerhört viktigt för mig att få Vara istället för att Göra. Det vill säga, lyssna inåt istället för att lyssna utåt.

Om vi tittar på till exempelvis relationer tillsammans med mantrat – Jobba lite tjäna mycket. En relation där vi trivs och umgås med lätthet tillsammans (jobba lite) som ger oss villkorslös Kärlek, pepp och glädje tillbaka (tjäna mycket). Tänk vilket härligt dreamteam!

Spelar ingen roll hur mycket pengar jag har på banken, hur flådig bil jag än har, hur många relationer jag omger mig med… om jag får jobba med mycket motstånd i kroppen för att uppnå detta… då är det inte rätt känsla eller väg för mig att gå.

Jag lever för att ha roligt och för att lära. Och sen gärna inspirera de som vill lyssna. När jag får skapa med mina händer, både i text och smycken det är en del av mitt jobba lite tjäna mycket. Vad är ditt?

Känner du att du skulle vilja bolla dina tankar, då vet du vart jag finns så bokar vi in en tid som passar oss båda. Jag är bara ett sms eller ett mejl bort.

Glöm inte att Du har kraften att förändra. Kan jag så kan du✨️

Varm kram, ta hand om dig och varandra ❤️

//AnnChi

Vill du få mina inlägg direkt till din inkorg? Anmäl dig då HÄR