I morse satt jag framför datorn några timmar innan jag skulle iväg för att möta upp en vän för en stunds soltid med lunch, skratt och babbel.

Jag har haft lite att göra under en tid nu, vilket har resulterat i att jag inte prioriterat min skrivande morgonstund. Men i morse när fingrarna dansade likt en pianists fingrar vid sitt piano, kom jag på mig själv att jag satt och log. Och ni som följer mig vet att när jag ler, då är jag i min rätta energi.

Orden som kom, vill jag dela nu med dig.

Som rubrik valde jag orden – Jag vill släppa taget. Jag vill leva och uppleva.

Att släppa taget om det som inte längre ger mig lust, kraft och energi. Släppa taget om det som inte väcker den där pirrande känslan inombords längre. Allt från relationer, smyckes idéer, texter till bloggen… planer och tidigare drömmar i livet.

Det som en gång kändes så himla rätt… som idag inte alls väcker den där lustfyllda känslan inom mig. Det vill jag med lätthet släppa taget om. För jag vet att det är okej att förändra, och att förändras.

Varje dag är en ny dag med fantastiska valmöjligheter, om jag själv väljer att tänka så.

Det jag istället vill är…

Skapa och forma det som vill skapas med lätthet av mina fingrar.

Impulsivt som ett barn plocka upp en utblommad maskros och blåsa iväg mina drömfrön, ut till världen, ut till Universum. För att det känns rätt.

Umgås med människor som vill umgås med mig. Villkorslöst och glädjefullt.

Krama och bli kramad.

Leva och uppleva.

Älska och bli älskad.

Släppa det som varit och istället njuta av livet lyckligaste omvägar.

För som min mamma sa – Oroa dig inte Anki, det blir som det ska.

Imorgon är det en fantastisk fullmånedag 💛 en fullmåne i Skyttens tecken, mitt egna stjärntecken. En fullmåne som sprider en hoppfull och optimistisk energi, framtidstro och Kärlek. Så släpp dina tvivel nu, du kan och vågar mer än du tror – Lev och upplev.

Varm kram, ta hand om dig och varandra ❤️

//AnnChi

Nu finns jag också på Patreon. Bloggen kommer att finas kvar här på min hemsida men, det som blir extra på Patreon är bland annat fler inspirerande texter med inriktning andlighet och holistiskt tänkande. Vägledande kort, enkla meditationsövningar, tips på kristaller, vardagsmagi, insiktsfulla citat/affirmationer… Det som inspirerar mig, det vill jag inspirera vidare till dig. Välkommen till Livsenergi med AnnChi.

Vill du få Inspirationsmejl från mig en gång i månaden? Anmäl dig då HÄR

Vill du få alla mina inlägg när de kommer, plus lite extra? Följ mig på Patrion – Livsenergi med AnnChi