För några veckor sedan fick jag kontakt med ett medium, närmare bestämt måndagen den 5 februari. Hon var klockren i sitt beskrivande och saker hon sa då har redan stämt in. Men en sak kändes väldigt träffande som jag fick uppleva nu i helgen, under Harmoni Expo.

Hon sa i vårat samtal – Du kommer att träffa en man som heter Marcus, som stavar sitt namn med ett c. Hon beskrev vidare hur han skulle se ut, och sen sa hon – han håller på med hjärtsång… eller jag vill säga heartsinging. Lyssna på honom för han kommer att vara viktig för dig.

Jag höll på att tappa hakan när jag gick förbi en monter på Harmoni Expo och såg denna skylt. En exakt beskrivning av vad mitt medium sa!

Självklart drogs jag som en magnet till honom och vi hade ett fint samtal.

Det visade sig att Marcus senare den dagen skulle hålla en kort ceremoni. Hela min kropp ropade att den får jag inte missa! Tacksamt höll mitt team med mig om min önskan, så jag fick en stund att lämna våran Andlig Coach monter.

En magisk ceremoni där han pratade om sina upplevelser. Om Kärlek och Tacksamhet. Tillsammans med repetitiva sånger. Vi fick tyst för oss själva lyssna inåt, vad önskar du in i ditt liv och hålla vårt fokus på det, med en hand över hjärtat. Vi fick också lägga ett rosenblad i en vattenskål, ett rosenblad av tacksamhet.

Men det som berörde mig mest var under en sång, när vi gemensamt sjöng orden – Isn´t it amazing That I am. Då kom förlösande tårar. Hela min kropp log, medan salta tårar rann stilla av tacksamhet över mina kinder.

För visst är det en magisk tanke och känsla, att både du och jag finns, andas och är.

Det jag önskar in i mitt liv är villkorslös kärlek och tillit. I alla mina relationer. Det jag är tacksam för är mina känslor. Även om det kan kännas tungt ibland när jag blir sårad eller vilseledd, men jag kan känna. Det är det som gör mig mänsklig.

Vad detta möte och denna ceremoni leder till, det får vi se. Men jag är oerhört tacksam för upplevelsen. Den var magisk och hoppfull, fylld med Kärlek och värme. Turnerar Marcus där du bor, då måste du gå dit. Rekommenderas varmt.

Under helgen köpte jag också ett vackert torn av rosenkvarts som jag placerade vid mitt nattduksbord när jag kom hem. Rosenkvarts är Kärlekens sten till hjärtchakrat. Och mitt hjärtchakra har bokstavligen vobblat runt sen min flytt hit till min nya lägenhet. Hjärtat håller på att kalibrera. Hitta en ny riktning i livets labyrint.

Visst längtar jag efter min man, han som vet vad villkorslös Kärlek innebär. Som älskar mig exakt som jag är. En man som vågar och väljer att stanna kvar när han fått den värdefulla nyckeln in till mitt hjärta. Som vågar och väljer att stanna kvar, även om det gungar till i livets berg och dalbana.

Men rosenkvartsen är också en kristall för mig själv. Som hjälp att frigöra blockeringar i mitt hjärtchakra, att boosta mig själv med den så viktiga Självkärleken. En påminnelse av en villkorslös önskan att göra gott för mig. Att ge mig själv det jag önskar och behöver… glädje, frihet, lust, beröring, näring…

Jag tror på reinkarnation men jag har fått ett liv som pågår här och nu, och det livet vill jag leva fullt ut. Utan rädsla. Känns det rätt i hjärtat, så är det rätt.

>> Gör som havet – Våga <<

Jag vill uppleva alla mina drömmar medans jag lever. Här och nu.

Landade mina ord rätt i dig? Dela då gärna så att fler hittar till min blogg 🙏

Varm kram, ta hand om dig och varandra ❤️

//AnnChi

Vill du få mina inlägg direkt till din inkorg? Anmäl dig då HÄR