Min tanke och känsla är att allt har energi, så även ord och meningar. Till och med namnen som vi har blivit tilldelade av våra föräldrar.

Inte allt för länge sedan satt jag i telefon med min vän Sanne Soleil, min själssyster som betyder väldigt mycket för mig. Vi träffades första gången när jag utbildade mig online till Andlig Coach som Lee Seger och Sanne äger ihop, men där Sanne är personen utåt som mentor, lärare och utbildningsansvarig. Efter den utbildningen fortsatte vår kontakt och vi träffades fysiskt i min utbildning som Terapeutisk Healer som Lee har skapat och byggt upp, men där Sanne bidrog med sin kunskap om kristaller och eteriska oljor. När jag skriver orden blir jag varm i kroppen, lycklig och lite gråtmild. Dessa utbildningar och det helande som har skett genom dessa, jag kan inte beskriva det mer än fullkomligt magiskt.

När vi pratade i telefonen för ett par tre veckor sedan satt vi och pratade om namn. Jag berättade då för Sanne att jag aldrig riktigt har tyckt om mina namn. Jag är döpt till Ann-Christine, men det namnet har för mig blivit ett skällsord, det var det namnet min mamma valde att säga när hon var arg på mig. Smeknamnet Anki, jag vet inte, det känns bara inte som jag längre… känns gammalt och energilöst.

Vi bollade länge om vilket annat namn jag skulle vilja ha, ett namn som känns mer som jag, men vi kom inte fram till något som väckte en härlig känsla i kroppen. Vi bestämde därför att avsluta samtalet och ta en lång PW på varsitt håll och rensa huvudet en stund.

Inte långt in på min promenad får jag ett sms från Sanne med orden; Vad tror du om AnnChi? Chi som i livskraft…

Chi är livskraft, det som jag i början av detta inlägg skrev om. Energin som flödar genom dig och genom allt. Det är Chi, energin som ger dig liv.

När något landar väl i mig då syns det i hela min kropp, jag har bokstavligen jättedåligt pokerface 🙈 Jag log stort och utropade högt – JAAA, det är ju klockrent! Klart jag ska heta AnnChi! Orden utropades också med ett efterföljande bubblande skratt… och jag möttes av förvånade blickar från människor som jag då mötte på min promenad.

Visst är det vackert! AnnChi, en del av mitt födelsenamn som nu laddats upp med sprudlande Livskraft.

Hur långt jag kommer att gå med mitt nya namn, det får vi se. Men bara tanken om att registrera namnet hos skatteverket får mig att le, så vem vet.

>> Genom att våga förändra, skapas en rörelse som leder oss framåt <<

Du som följer mig på sociala medier kanske redan har lagt märke till att jag redan nu bytt ut Anki till AnnChi (där det går), där det än så länge inte går finns namnet med som ett tillägg. För AnnChi, det är ju mitt nya sprudlande namn som får hela mig att le.

Kram och ta hand om dig och varandra ❤️

//AnnChi

Vill du få mina inlägg direkt till din inkorg? Anmäl dig då HÄR.