Om inget oväntat händer, startar jag mina dagar med att dra ett eller ett par vägledande kort tillsammans med morgonkaffet. Så gjorde jag även idag. Men idag drog jag också ett kollektivt kort till oss alla från Låt kristallerna vägleda dig av Gitte Liljekvist. Kortet som ville komma fram till dig och mig idag var – Septarian Draksten, som du ser på bilden ovan.

På kortet står det: Jag befriar mig från mina bojor och manifesterar mina drömmar med beslutsamhet i synkroniserad harmoni – Håller du dig kvar vid gamla mönster?

Det här är en kristall som sägs öka motivationen, som ger hopp och hjälper dig att bryta gamla mönster så att du kan hitta nya vägar i livet.

Drakstenen är också väldigt jordande. När livet vobblar brukar jag ibland sätta mig ner med min kristall, lägga den i vänster hand och med höger hand över. Blunda och visualisera hur jag hämtar kraft från Drakstenen, från Gaia, moder jord. Hur självförtroende, livsglädje, livsenergi och kraft dras upp under mina fötter och ut i hela min kropp. Hur mitt självförtroende stärks och känslan av tillhörighet fyller mina celler.

Jag hämtar upp det jag önskar och behöver när jag andas in. I utandningen sprids energin ut i min kropp.

Allt startar med en tanke, en vilja och en tro.

Efter en intensiv vecka (det föränderliga livet ni vet) hade jag en fantastisk återhämtningsdag igår. Utanför min lägenhet drog regn och åska in över Skövde större delen av dagen, det var helt sonika en perfekt dag att varva Netflix, fotboll, godis, körsbär, jordgubbar och sömn i soffan. Därför ska jag idag sätta mig och göra det som egentligen var inplanerat till igår, hjälpa en vän att tyda hennes dröm. Sååå spännande 💖

Men först ska jag klä på mig och gå ut. Idag är det uppehåll och min kropp vill ta en lång promenad och röra på sig… När jag skriver orden hör jag inom mig – Idag kan vad som helst hända, kärleksfulla möten och nystart i livet. Gissar att de orden också skulle fram även till dig 😊

Nu får du ta hand om dig. Var snäll mot dig själv och andra.

All lycka och Kärlek till dig 💖

Kramar från Anki / AnnChi

Vill du få Inspirationsmejl från mig en gång i månaden? Anmäl dig då HÄR

Vill du få alla mina inlägg när de kommer, plus lite extra? Följ mig på Patrion – Livsenergi med AnnChi