Ibland kan jag få frågor om min utmattning som funnits på papper sen 2015, då bilden är tagen på mig i Göteborg, om jag får bakslag någon gång.

Jag vill svara nej på den frågan. Idag har jag hittat en bra balans i livet, dock har jag precis som alla andra människor dagar då jag mår bättre och vissa sämre.

Det jag tänker på om det här med bakslag är snarare mer som en påminnelse (om det skulle svaja till någon dag). Jag känner igen mina utmattningssymtom, när kroppen säger – Nej stopp och belägg, nu har du gjort av med mer energi än du klarar av Anki. Du har glömt bort återhämtningen. Idag lyssnar jag när kroppen vill säga mig något.

Det är en balansgång jag håller koll på. Mina erfarenheter har gjort mig klokare. Jag ger mer till mig själv än till andra idag.

Jag hjälper och stöttar gärna de som behöver, det är min personlighetstyp. Vilket också blev ännu tydligare då jag utbildade mig inom Human Design för ett år sedan, den senaste ”trenden” inom personlig utveckling. Så många ”ahaaa”, ”ja visst”, ”hundra procent” som kom ur min mun när jag läste om min design som Manifestor Generator. Den som jag är född till att vara.

Några anledningar till mina högljudda uttryck som jag fick läsa var…

  • Du älskar att förkovra dig… över sånt som du tycker är intressant. Som du sedan delar med dig av till andra…
  • Du har kommit hit för att vara en exceptionell entusiastisk och positiv person…
  • Du har stark intuition och känner lätt av andras energier…
  • Baksidan är att du lätt hamnar i en utmattning då du vill finnas till för alla…
  • Frustration är ditt ickejag, din akilleshäl…

Ni som har träffat mig, ni som känner mig, ni förstår.

Metaforiskt kan jag säga att – Jag kastar ut mina fiskenät (förkovring, hjälpande händer och energitrådar) och det jag fångar in, delar jag med mig av.

Men det är här balansen och påminnelsen kommer in i hur jag lever mitt liv idag.

Jag ger inte längre till de som inte ger mig något tillbaka. Eller snarare, jag ger inte längre till de som bara förväntar sig att de ska få, utan att röra ett finger för någon annan. Till dem sänder jag bara Kärleksfulla tankar. Jag är inte den som blundar och vänder ryggen till. En fin tanke kan vi alla sända. Allt är energi.

En vän till mig sa för ett tag sedan – du kan verkligen inte skriva, prata eller vara arg på någon 😂 och det stämmer nog. Jag tror på kraften av intentionen och min intention är att ge så mycket Kärlek till världen så den svämmar över, och puttar undan tråkiga och tunga energier.

För världen behöver Kärlek. Du, jag och allt annat levande.

Blir du nyfiken på vad din design kan vara? Jag fick många pusselbitar som landade, det ÄR så här jag är född till att vara… det är inget ”fel” på mig. Två gratissajter är bland annat mybodygraph.com och myhumandesign.com Du behöver din födelsetid och födelsestad. Vet du inte din födelsetid och är född i Sverige kan du beställa en förlossningsjournal via regionarkivet.se Jag visste inte min födelsetid eller födelseort, men de fixade det galant.

All lycka och Kärlek till dig 💖

Kramar från Anki / AnnChi

Vill du få Inspirationsmejl från mig en gång i månaden? Anmäl dig då HÄR

Vill du få alla mina inlägg när de kommer, plus lite extra? Följ mig på Patrion – Livsenergi med AnnChi