Sitter och tänker på hur många gånger under min livstid jag inte har vågat uttrycka mina känslor, av rädsla över hur den andra ska tycka, tänka och reagera.

Hur många chanser jag har missat på grund av rädsla. Hur många gånger jag har tillåtit människor att bete sig illa mot mig men inte vågat säga stopp… på grund av rädsla. Även om min känsla är att – Är det meningen så kommer vi fram till målet på ett eller annat sätt, men rädslan gör att det tar bara lite längre tid.

Men visst är det ändå en ganska härlig känsla att veta att vi alla kan gå lite vilse bland livets alla val, det är det som gör oss mänskliga.

Min önskan är att det ska väckas en känsla av samhörighet inom dig, när jag visar mitt perspektiv på livet. Även om upplevelser, känslor och insikter kan se lite olika ut, så kan vi alla på något sätt gå vilse men också hitta en väg tillbaka.

Tänk dig livet som google maps – vägen omdirigeras ibland och det kan ta lite tid. När man gått ett tag längst den knaggliga vägen, bland känslor av motstånd och rädslor så är det plötsligt en röst inombords som viskar – Gör en tillåten U-sväng.

Jag tänker att när man är redo då finns det någon eller något som hjälper dig att omdirigera dina steg, så du kan ta lättare steg mot det som är menat i ditt liv. Oavsett om det är en tillåten U-sväng, höger, vänster eller rakt fram.

Jag tycker om att ibland se livet som ett tv-spel. Ibland får man köra samma bana flera ggr för att komma till nästa nivå. Men när man väl hamnat på nästa nivå, då är man där och kan sedan ta sig vidare, framåt och uppåt.

Vilket mod vill du plocka fram idag? Vågar du visa din sårbarhet?

Kan jag så kan du 🌸

Kram och ta hand om dig och varandra ❤️

//Anki

Vill du få mina inlägg direkt till din inkorg? Anmäl dig då HÄR.