Jag vaknade tidigt igår. Låg kvar i min nattvarma säng och funderade lite på livet, på allt som pågår hos oss alla, likväl inom så utom oss. Plötsligt kommer orden till mig – Nu gungar vi till för att förstå vårat egna värde.

Vårat egna värde, visst är det vackra ord, som jag hoppas landar lika fint hos dig som hos mig.

Just nu möter jag många som drömmer mycket nu om natten. Levande drömmar som väcker massor av känslor som de senare nyfiket vill utforska i det vakna livet – Vad betyder det här? Vad är det jag inte ser?

Möter också många som brottas med drama och ego. Upprepande negativa tankar och gamla pålagda mantran. Händelser och sammanhang som de gång efter gång hamnar i.

Och så möter jag många som säger ”Åh Anki vad det känns i mitt hjärta”.

Hjärtatchakrat vibrerar nu. Kalibreras, öppnas upp mjukt och kärleksfullt, som hjälp för att vi ska kunna följa henne med lätta steg. Så låt det vibrera med en känsla av välkomnande mot något nytt och kärleksfullt.

Jag blir oerhört glad när jag märker att många själva uppmärksammar detta, drömmarna, upprepandet av mönster som känns tunga och härligt vibrerande hjärtan. Dels för att vi då väljer att ta våran intuitiva feminina sida på allvar, omvandla det mjuka till en maskulin energi. Ett agerande, en rörelse framåt mot en förändring.

Vi lyssnar inåt, tar ett beslut och agerar därefter. I just detta medvetna ögonblick släpper vi taget om det gamla.

Vi låter hjärtat få vara med i tänkandet.

Varje dag tar du beslut och utför handlingar som påverkar ditt liv. Vad du ska äta, vad du ska ha på dig för kläder, om du ska ha med dig paraplyet på din promenad eller ej…  Att då också välja att ta ett beslut över hur du vill tänka och känna, kan skapa magiska ögonblick i ditt liv. Låt hjärtat få vara med i tänkandet.

Den feminina energin, den mjuka, omhändertagande och intuitiva sida har länge varit undantryckt i den patriarkala världen – Nu gungar vi till för att förstå vårat egna värde.

Önskar dig all lycka och Kärlek ❤️

//Anki