Är du i linje med dig själv? Är du i balans? Jag menar med de orden – Lever du ett liv som gör att hela din kropp gör frivolter inombords av längtan efter nya erfarenheter, nya möten, en ny dag?

För tjugo år sedan fick jag en gatsten av en vän. Han gav mig den som en plojgrej på min födelsedag i december, vackert inpaketerad med efterföljande ord – Jamen du gillar ju stenar, här får du en som du inte kan tappa bort. Alla skrattade när jag öppnade paketet, jag med, men för mig betydde den väldigt mycket. Han visade att han faktiskt lyssnat och tagit in mina intressen. Jag var inte alls lika öppen i min andlighet då som jag är idag. Då hade jag en liten kristall i fickan och en kring min hals, tror att jag hade ett par tarotkort modigt liggandes framme också… i alla fall under vissa trygga besök. Min vän som gav mig gatstenen då, han skulle se mitt hem idag 😂

Gatstenen var stor och jättetung annars hade den fått följt med genom mina senare flyttar. Men några år senare fick jag en rund ljuslykta av en andlig vän som påminner om gatstenen, men som inte på långa vägar är lika tung. När jag tittar på den, då tänker jag på Erik.

Idag lever jag i balans. Omger mig öppet med eteriska oljor som doftar gott och som får hela mig att må bra. Vackra kristaller som vibrerar i den energin som jag vill leva i.

>> Så inom så utom – i balans och harmoni <<

Idag lägger jag ingen större vikt till de som inte accepterar mig exakt som jag är. Jag är nu modigt selektiv i alla mina relationer. Men visst har väl jag också tunga känslor ibland, en påminnelse om att även jag bara är en människa och ingen robot. Men de tunga känslorna försvinner idag ganska lätt.

Jag lever för att ha roligt och för att lära. Och sen inspirera de som vill lyssna.

När jag skriver orden, då ler hela min kropp. Det är då jag vet att jag är i linje med den jag är innerst inne.

Tack till dig som läser. Tack till dig som jag skapat minnen och erfarenheter tillsammans med.

Kram och ta hand om dig och varandra ❤️

//Anki

Vill du få mina inlägg direkt till din inkorg? Anmäl dig då HÄR.