Då var konstnatten 2024 till ända och jag landar nu tacksam i mitt hem efter en helg full med fina möten och samtal. Och ja jag får erkänna, värmde extra i hjärtat då många besökare kom fram till mig och berättade att de enkom åkte ut för att de var nyfikna på mig, samt över benämningen – Smycken med budskap. Hur värdefull känner man sig inte då, att jag väcker en nyfikenhet som gör att de åker ut för att få träffa mig 😊

Ett av mina budskap berörde en kvinna som öppnade upp om sina känslor över att vara ett fosterbarn. Kvinnan var runt 70 år och under hela sitt liv har hon haft en känsla av ett tomrum inom sig, att inte veta sin historia. Mitt i sin berättelse stannar hon till. Är tyst en stund och säger – Men, varför berättar jag allt det här för dig… Vi tittar varandra i ögonen och jag inväntar hennes svar som jag känner ligger och väntar på att få komma fram… När svaret kommer från henne då ler jag i hela kroppen – Va konstigt, jag brukar inte prata öppet om min historia, men med dig kändes det tryggt så jag bara pratade på utan att tänka. Därefter fortsatte vårat samtal och jag berättade för kvinnan att jag förstår känslan av tomrum, då jag också är fosterbarn.

Budskapet som väckte något hos kvinnan kommer från mitt smycke Drop of Love

>> Låt små kärleksfulla droppar av ord, blickar, leende och handlingar sprida sig längst din väg <<

Där och då landade det i mig, jag var inte endast där för mina smyckens skull. Jag var också där för att möta människor som önskade bli sedda och hörda. Vilket väcktes genom mina budskap som kommer till mina smycken, vacker synkronicitet eller hur 💚

Det blev också en stark och tydlig bekräftelse på att jag ska bjuda in till ännu en grupp av kvinnor för helande samtal och meditation till mitt hem.

När jag tänker på helgen, på allt som hänt måste jag låna Skövde AIK:s ledord – KÄRLEK, GLÄDJE, GEMENSKAP, KRAFT.

Tänk alla bybor som ställde upp med hembakat så att det fanns ett överflöd av gofika till försäljning under helgens konstnatt. Hur någon också ställde upp och hade ordning på loppisen. Det som kändes extra lyxigt för mig som stod där som utställare… en man i byn hade bakat fantastiskt goda matpajer så vi inte skulle stå där hungriga. Dessutom, tänk allt för- och efterarbete. Unga som gamla, kvinnor som män, bybor som utställare, alla hjälptes vi åt.

En energi som landar varmt i mig. En fin helg som jag kommer bära länge i mitt hjärta 💕

För visst osar det av Kärlek, Glädje, Gemenskap och Kraft ✨

Tack Häggum för att ni skapade plats åt mig under helgens Konstnatt 2024.

Tack alla ni som kom ut och sa hej.

All lycka och Kärlek till dig 💖

Kramar från Anki / AnnChi

💚 Till KONTAKTSIDAN

💚 Vill du få Inspirationsmejl från mig en gång i månaden? Anmäl dig då HÄR

💚 Vill du få alla mina inlägg när de kommer, plus lite extra? Följ mig på Patrion – Livsenergi med AnnChi