För några veckor sedan gjorde jag en ordentlig inventering bland mina smycken. Som smyckesdesigner med en enorm skaparlust har det blivit en hel del alster genom åren. Några har glömts bort men några bär också på gammal energi, en energi jag vill jag släppa fri i en början till något nytt.

En stor del av mina elastiska armband med halvädelstenar klipptes därför itu. För att sedan tvättas, renas och läggas sorterade i påsar för senare nyskapande lust.

Mina silversmycken putsades upp och hamnade helt plötsligt i en ”spara” och en ”slänga” hög! Så klart kommer jag inte att kasta dem, men några smycken kände jag har gjort sitt på min smyckeshemsida designbyanki.se Vi får se vad jag väljer att göra med dem… och vad jag väljer att göra med båda mina hemsidor. En förändring har pockat på ett tag nu.

>> I modet att våga förändra, ligger något nytt och spännande och väntar <<

Men det var ett silversmycke som stack ut lite extra som faktiskt hade blivit lite bortglömd av mig. När jag höll den i min hand log hela jag, varma känslor och minnen bubblade upp. Ett smycke jag skapade för fem år sedan som jag döpte till Du & Jag – Två sammanlänkande hjärtan som förstärker tvåsamheten. Öppna upp ditt hjärta och välkomna Kärleken.

Det var året jag separerade. Året då jag kände mig så där härligt Nykär igen och började bejaka mitt liv.

Jag tänker på hur mycket jag har vuxit som person genom alla mina modiga val jag därefter har tagit. För att jag sa JA till mig själv, JA till mitt liv.

Därför blev det extra speciellt när min vän Therese ringde i tisdags och frågade om jag ville ställa ut mina smycken under årets konstnatt i Häggums bygdegård, helgen 27 – 29 september. En konstrunda och folkfest där jag ställde ut mina smycken… för fem år sedan. Året då Du & Jag skapades.

Trots kort varsel bejakar jag återigen mitt liv då jag ser en synkronicitet i allt det som har hänt under denna sensommarhöst. Samtidigt som jag litar på min intuition då min kropp log då Therese ställde frågan. Klart jag svarade JA 🥰

Helgen 27 – 29 september kommer därför jag och mina smycken med budskap finnas på plats i Häggums bygdegård, tillsammans med andra bejakande designer och konstnärer.

Vill du träffa mig, kom då under fredagen eller söndagen. På lördag är det hemmamatch (Skövde AIK möter GIF Sundsvall) och jag kommer därför befinna mig på Södermalms IP med mina nyskapande rödvita supporterarmband.

Livet hörni 😊

Kramar Anki / AnnChi 💖

💚 Till KONTAKTSIDAN

💚 Vill du få Inspirationsmejl från mig en gång i månaden? Anmäl dig då HÄR

💚 Vill du få alla mina inlägg när de kommer, plus lite extra? Följ mig på Patrion – Livsenergi med AnnChi